PARK HOTEL TIRANA

Park Hotel Tirana eshte ndertim i ri i vitit 2017 i vendosur ne nje nga zonat e reja te populluara ne tirane  ne zonen e unazes se re.  Vetem 2.5 km larg qendres se qytetit dhe fare prane autostrades qe te lidh me aeroportin, durresin dhe elbasanin si dhe me qendrat me te medha tregtare ne vend  si TEG dhe QTU. Stacioni i autobusit per ne qender  dhe i taksive  eshte  100 m larg. Gjithashtu fare prane ka shume bare,  restorante, piceri  dhe argetime per femije.

Park Hotel Tirana eshte unik persa i perket vendodhjes, komfortit, cmimit, pastertise dhe sherbimeve te tjera qe ofron.