• PARK HOTEL TIRANA
  • RR. ALEKSANDRI I MADH, UNAZA E RE, TIRANE
  • TEL / FAX : +355 44 326 258
   MOB: +355 067 491 9167
   MOB: +355 068 204 4152
  • INFO@PARKHOTEL.AL
FORMA E KONTAKTIT

Ju lutemi plotësoni informacionin tuaj të kontaktit dhe një prej anëtarëve të stafit tonë do t'ju kontaktojë së shpejti.

* plotësoni të gjitha fushat e kërkuara